ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ (Υπηρεσία επεξεργασίας του οπτικοακουστικού υλικού(μοντάζ) που θα προκύψει από τα έργα των συμμετεχόντων του 4ου DanceSchool Ways Festival και που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στο Facebook του Κέντρου Ντάνκαν)

Βύρωνας 1-4-2021

Αρ. Πρωτ.: 7254

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν», προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του για την υπηρεσία επεξεργασίας του οπτικοακουστικού υλικού που θα προκύψει από τα έργα των συμμετεχόντων στο 4ου DanceSchool Ways Festival και που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και στο Facebook του Κέντρου Ντάνκαν δημοσιεύει πρόσκληση υποβολής προσφορών.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DANCESCHOOLWAYS FESTIVAL

To Κέντρο Μελέτης Χορού Ντάνκαν, συνεπές στο έργο της υποστήριξης των νέων καλλιτεχνών του χορού στα πρώτα τους βήματα, και μετά τη μεγάλη επιτυχία του του Danceschool Ways Festival, προτίθεται να υλοποιήσει για ακόμα μια χρονιά, το τέταρτο φεστιβάλ σπουδαστικών χορογραφικών έργων, το 4ο Danceschool Ways, μια προσπάθεια καθιέρωσης μιας πλατφόρμας χορογραφικών έργων που δημιουργούνται από τους φοιτητές χορού στη διάρκεια των Επαγγελματικών τους Σπουδών. 
Στα τρία χρόνια των Επαγγελματικών Σπουδών Χορού το βάρος πέφτει περισσότερο στην ανάπτυξη της τεχνικής του χορευτή. 
Το μάθημα του αυτοσχεδιασμού και της χορογραφίας, όπου μπαίνουν οι βάσεις της χορογραφικής σύνθεσης, που θα δώσουν στον σπουδαστή το υλικό, πάνω στο οποίο θα μπορέσει αργότερα να διαμορφώσει την  προσωπική καλλιτεχνική του γλώσσα, περιορίζεται σε ελάχιστες ώρες.  
Επιπλέον, αυτές  οι χορογραφικές συνθέσεις παρουσιάζονται μόνο μέσα στις Σχολές, στην περίοδο των εξετάσεων κυρίως, με μοναδικό κοινό τους καθηγητές και τους συμφοιτητές.
Φέτος λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί,  η ανοικτή παρουσίαση έξω από το πλαίσιο της Σχολής, θα γίνει διαδικτυακά.

Τα μονόλεπτα έργα (οπτικοακουστικό υλικό) που θα δημιουργήσουν οι σπουδαστές που θα  πάρουν μέρος στο φεστιβάλ θα πρέπει να τα επεξεργαστεί και να τα μοντάρει, εξειδικευμένος επαγγελματίας έτσι ώστε να γίνουν ένα βίντεο που θα αναρτηθεί στα social media που διαθέτει το Ντάνκαν

Τονίζεται ότι κριτήριο ανάθεσης για την παρούσα παροχή υπηρεσίας θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Η εκτιμώμενη αξία της παροχής υπηρεσίας ανέρχεται έως του ποσού των 350,00 €  συμπεριλαμβανομένου όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Οι εξειδικευμένος επαγγελματίας θα υπόκεινται σε όλους τους βάσει των κειμένων διατάξεων φόρους, τέλη και κρατήσεις που θα ισχύουν κατά την περίοδο της διενέργειας του σεμιναρίου.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε να μας καταθέσετε οικονομική προσφορά στη γραμματεία του Κέντρου Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν

(Χρυσάφης 34 & Δικαιάρχου Βύρωνας) για τα ανωτέρω έως και την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021.

Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Κέντρου Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Μελέτης Χορού Ντάνκαν.

 

Ο Πρόεδρος

Γρηγόρης Κατωπόδης

Δήμαρχος Βύρωνα